خانه / اخبار / سلامت / آیا شکر سفید سمی‌است

آیا شکر سفید سمی‌است

 

ماده ی سمی‌شکر سفید
sugar is toxic

شکر سفید و خطرات آن


تحقیقات پژوهشی در کشور کانادا نشان میدهد که قند سفید و مشتقات آن احتمال ابتلا به بیماری‌های مرگبار را دو چندان خواهد کرد .
مقررات برچسب زنی استاندارد فعلی غذا در حوزه بهداشت و درمان در خصوص مصرف میزان ماده شیرین این ماده غذایی در هر زمان در حال تغییر است .
تحقیقات پیشگامانه ای که در این زمینه انجام گرفته بررسی‌های کاملتری را در زمینه بیماری‌های دیابتی و سرطان و خصوصا آلزایمر را مبتنی بر ارتباط آن با این ماده بررسی کرده است .
شکر فراتر از کالری که دارد ماده ای سمی‌است دکتر رابرت لاستیگ (Dr. Robert Lustig ) کارشناس چاقی در دوران کودکی در دانشگاه کالیفرنیا معتقد است همانطور که در برخی مواد غذایی چربی زا برچسب‌های غذایی استاندارد اشخاص را با حد مجاز مصرف اشنا میکند در مورد شکر سفید نیز باید اعمال گردد.
شکر سفید در واقع پشت یک نوع بیماری مزمن پنهان شده است , طبق آمار جهانی انجمن قلب آمریکا , افرادی که بیماری‌های قلبی عروقی مبتلا هستند در روز بیش از ۹ قاشق چای خوری در وعده صبحانه شکر مصرف کرده و درحای که نرمال این تحقیق شش قاشق چای خوری میباشد.
تاثیر قند بر سلامتی چنان زیاد است که محققان کانادایی آن را زهر سفید مینامند , این واژه‌ها مبالغه نیست بلکه یک معامله واقعی است . دکتر رابرت در این باره توضیح میدهد : قند متشکل از مولکول‌های گلوکز و فروکتوز بوده و در هنگام تبادل با سیستم گوارش بدن سوخت و ساز بیش از حد فروکتوز دستگاه عملکرد کبد را تحت تاثیر خود قرار میدهد . و با پایین آوردن عمل متابولیک بدن بیش از ۵۰۰ رفتار ضروری را در بدن هر شخص صلب میکند.
کارهای اصلی کبد عبارت‌اند از:
– متابولیسم کربوهیدرات، پروتئین و چربی؛
– ذخیره و فعال کردن ویتامین‌ها و مواد معدنی؛
– تبدیل آمونیاک به اوره؛
– متابولیسم استروئیدها؛
Dr. John Sievenpiper یک محقق در بیمارستان سنت مایکل در تورنتو بر این عقیده است که شکر و یا قند سفید که به عنوان عامل اول در مواد غذایی به حساب می‌آیند پیشبینی بیماری دیابت را بسیار آسان خواهد کرد. ( روش جلوگیری از دیابت )
او دلیلی دارد مبنی بر اینکه هرچه قدر میزان مصرف شکر در کشوری بالا رود با افزایش نرخ چربی در افراد بیماری دیابت همراه خواهد بود .
او معتقد است ماده ای به نام فروکتوز در شکر است که باعث بیماری‌های مختلف در بدن خواهد شد.فروکتوز رفتار متفاوتی نسبت به هر کربوهیدارتی داشته و تنها این ماده هم که در قند وجود دارد مانند برخی کربوهیدرات‌ها انرژی بالایی را برای انجام برخی کارها به انسان خواهد داد.

همچنین ببینید

rozeh-dari-va-sisteme-emeni

دانلود مقاله روزه داری برای عموم

مقاله آموزشی روزه داری برای عموم و ارتباط آن با سیستم ایمنی بدن : در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *