خانه / اخبار / سلامت / خوردن آجیل در بارداری و کاهش آلرژی در نوزاد

خوردن آجیل در بارداری و کاهش آلرژی در نوزاد

Eating Nuts During Pregnancy Safe, Lowers Allergy Risk in Baby
Eating Nuts

خوردن آجیل در بارداری و کاهش آلرژی در نوزاد

محققان دریافتند , خوردن آجیل در زمان بارداری مادر نه تنها ایمن است بلکه باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های آلرژیک غذایی در کودکان خواهد شد.

محققان مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ( CDC  ) با توجه به امار آلرژیک غذایی در میان کودکان در ایالات متحده معتقد بودند که عکس این عمل واقع است اما در سال ۲۰۰۸ هیچ مدرکی را دال بر رابطه علت و معلولی در فرضیه آلرژی غذایی در این مورد پیدا نکردند , لذا پژوهش‌های انجام گرفته در مرکز کودکان دانا فاربر در بوستون از میان ۸۲۰۵ کودک مشخص شد کودکان مادران غیر آلرژیک که بیش از ۵ وعده در هفته آجیل میخورند نوزادانی بس ایمن تر نسب به مادران باردار دیگر خواهند داشت.بر طبق بررسی‌ها زنانی که ۵ بار در هفته به خوردن آجیل خصوصا بادام زمینی مشغول میباشند حدود ۳۰ درصد خطر ابتلا به آلرژی را در کودکان خود کاهش میدهند

آجیل یک منبع خوب از چربی‌های خوب و مفید و فیبر میباشد که علاوه بر تاثیرات بالا در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار موثر است

همچنین ببینید

rozeh-dari-va-sisteme-emeni

دانلود مقاله روزه داری برای عموم

مقاله آموزشی روزه داری برای عموم و ارتباط آن با سیستم ایمنی بدن : در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *